Замовити зворотній дзвінок
  • Ім'я: *
  • Телефон: *
  • Ваше питання: *

Графік роботи: ПН-ПТ з 9:00 до 18:00

Увага: Всі поля помічені символом *, обов'язкові для заповнення!

Вашу заявку відправлено.
01.12.2020.

А ви вже приготувались до зими?

Зима вже на носі і це вимагає відповідної підготовки автомобіля до експлуатації в холодний період. Фахівці рекомендують зробити завчасно: мінусові температури, лід, реагенти, що роз'їдають кузов ... - підготовку до зимового періоду варто сприймати серйозно!

В першу чергу потрібно подбати про гуму на своєму авто.

 

Заміна на зимову рекомендується при середньодобовій температурі нижче -5 градусів. Зволікати в цьому питанні не варто: навіть невеликі нічні заморозки можуть спровокувати небезпеку, внаслідок якої ваш звичайний ранковий маршрут набуде несподіваних ускладнень.

 

Перевірте і при необхідності замініть щітки склоочисників

Хороша видимість на дорозі в зимовий час - запорука безпечного руху. Особливості українського клімату сприяють швидкому зносу гумових деталей на «двірниках». До того ж дорогу в зимовий час посипають агресивними засобами, які, потрапляючи на лобове скло та очисники, роз'їдають гумові щітки.

Автомобільні щітки склоочисника Voin - якість в кращих англійських традиціях.

Купить двірники 

 

Рекомендується обробка гумових ущільнювачів дверей спеціальним силиконовим спреєм, який врятує вас від примерзання дверей та передчасного зносу ущільнювачів.

 

 

Купівля незамерзаючих рідин

 

Рідини в автомобілі не повинні замерзати, тому, до настання холодів потрібно перевірити:

 

На температурні перепади найбільше реагує рідина склоомивача. Тому вибирайте  морозостійкі рідини.

А рідину гальмової системи  слід міняти раз на два роки, оскільки вона накопичує вологу, що може призвести до втрати її якостей.

 

Перевірте фільтри!

 

Якщо фільтри не змінювалися з літа, краще провести їх заміну, - в іншому випадку доведеться дихати тим, що в них накопичилось, а це небезпечно для здоров'я.

 

Нові фільтри допоможуть уникнути виділення конденсату через різкі перепади температур, а також захистити двигун від пилу.

 

Постійно стежте за паливом!

 

У зимовий час рекомендується постійно поповнювати паливний бак, що дозволить уникнути утворення конденсату, який намерзаючи потрапляє в паливну систему.

 

Підготовка кузова!

Починаючи з осені автомобіль постійно перебуває під впливом дощу, снігу, перепаду температур. Тому рекомендується провести антикорозійну обробку зовнішніх поверхонь. Найбільш економічний варіант - обробка поверхні кузова машини спеціальним воском.

У зимовий час особливо важливим є очищення нижньої частини авто, що запобігає накопиченню дорожнього бруду. Слід пам'ятати, що мити машину в холодну погоду гарячою водою загрожує появою іржі та погіршенням якості полірування.

 

«Зимовий набір» - підготовка до снігопаду.

Варто підготувати «Зимовий набір», який виручить в непередбачуваних ситуаціях. 

 

В машині бажано мати:

Перевірка акумулятора:

 

До настання холодів обов'язково перевірте акумулятор. У теплу пору року наполовину розряджена батарея зможе завести авто, але при -18 ° C реальна місткість акумулятора становить всього 40% від номінальної.

 

На морозі електроліт загусає і всі процеси уповільнюються. Тому, після декількох невдалих спроб завести машину на морозі, акумулятор розряджається.

В такій ситуації допоможуть  дроти пускові та зарядні пристрої.

 

Не варто забувати про комфорт всередині салону!

 

Повітряний обігрівач салону швидко і безшумно підвищить температуру в машині. Пристрій допоможе впоратися з проблемою замерзання й запотівання скла та панелі управління, забезпечити комфортний мікроклімат в автомобілі й підтримає бажану температуру. Працює практично безшумно незалежно від двигуна та істотно заощаджує паливо.

 

Накидки на сидінія з підігрівом - простий пристрій, що дозволяє уникнути серйозних проблем. Посадка в холодний салон не тільки приносить дискомфорт, а й може стати причиною нездужань, викликаних переохолодженням. Особливо це стосується тих, хто тривалий час перебуває за кермом.

 

Хутряні чохли на кермо зроблять водіння м'яким і комфортним.

 

 

 

 

 

Написати відгук
? Для додавання посилання використовуйте форму: <a href=адреса посилання>текст посилання</a>
  • Коментар *
  • Ім'я
  • Телефон
  •  

Ваш коментар буде опубліковано після перевірки адміністратором.

У коментарях заборонені:

  • Образи користувачів і адміністрації сайту.
  • Використання ненормативної лексики.
  • Реклама сторонніх ресурсів, флуд.
  • Пропаганда насильства. Розпалювання міжнаціональної ворожнечі.
  • Розміщення посилань на сторонні ресурси.
  • Комерційна реклама і спам.